fallback

М-Тел отваря онлайн магазин за мобилни услуги и продукти

Доставката на поръчаните стоки или договор е безплатна

16:23 | 22.12.11 г. 1
Автор - снимка
Създател

Днес М-Тел обяви старта на новия си онлайн магазин, в който ще предлага всички свои продукти и услуги.

На адрес eshop.mtel.bg клиентите ще могат да си купят нов смартфон или таблет, да подновят или подпишат нов договор и т.н. Целта е до една година онлайн магазинът да обслужва по 500 поръчки дневно, коментират от оператора.

В новия си онлайн магазин М-Тел дава възможност на потребителите да използват и клубните си точки, като обещава, че сигурността на личната информация е гарантирана, а разплащането става чрез ePay.bg или с паричен превод през EasyPay. Към момента е активна само опцията с наложен платеж.

Проектът е интегриран с всички корпоративни системи на М-Тел, което позволява на крайния потребител да използва един профил за сайта на компанията и за онлайн магазина, да получава SMS-известия за поръчки и други. Сигурността на личната информация е гарантирана чрез AES 256-битово криптиране, а освен това сайтът е преминал специализирани тестове за сигурност, извършени от външна одиторска фирма.

Доставката на поръчаните стоки е безплатна, а ако клиентът не е доволен от покупката си или сключения договор, може да я върне или да го прекрати в 7-дневен срок.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:16 | 06.09.22 г.
fallback