fallback

Безплатните пропуски за панели от тазгодишния Webit привършват

Организаторите на събитието са се наели с тежката задача да отговорят на всички въпроси, свързани с интернет

15:20 | 04.10.10 г.
Автор - снимка
Създател

„Още от първата година ние си поставихме за цел да развиваме и помагаме за обучението на пазара. Ето защо достъпът до изложбената част и около 1/3 от конферентната програма на Webit 2010 е с безплатен вход и изисква единствено предварителна регистрация онлайн на адрес www.webit.bg.“ - каза Пламен Русев, председател на борда на е-Академия, съ-организатор на събитията Webit.

Тазгодишният форум ще се проведе от 27 до 29 октомври с медийното партньорство на Investor.bg.

Важно е да се има предвид, че безплатните места за на изчерпване, така, че организаторите призовават към навременна регистрация.

Главната сцена на Webit е мястото където управители, маркетинг и рекламни директори и топ мениджъри ще чуят на живо най-големите имена от индустрията в света. Очаква се на нея да бъдат дискутирани съвременните тенденции за маркетинг в социалните мрежи, създаване на успешни реклами онлайн, развитието на мобилния маркетинг, създаването и поддръжката на платформи и екипи за успешни продажби онлайн и много други.

Теми на дискусии ще бъде това как се измерва възвращаемостта на вложените маркетингови бюджети, как се планират кампании и се залага ефективността им и пр. Цените за достъп на Главна сцена варират от 120 до 350 EUR за достъп за трите дни.

Най-високото ниво представители на бизнеса вече се възползваха от специалните VIP пакети които дават достъп до всички зали без чакане на опашки и по-важното до VIP зона за контакти, в която през трите дни са разположени всички лектори, специалните гости на събитието от цял свят, собствениците на най-големите онлайн медии и агенции от региона и др. Специалната VIP зона за контакти ще предлага и постоянен кетъринг с шампанско, хапки, избрани вина с цел създаване на оптимална среда за неформални бизнес контакти.

Webit 2010 ще отговори на всички ваши въпроси: как да започнете бизнес онлайн, как да развиете онлайн магазин, как да правите успешна реклама на продуктите/услугите си, как по-добре да започнете да обслужвате клиентите си, как да планирате маркетинг бюджетите си и много други.

Тази година на Webit ще участват специалисти от най-големите компании в света, сред които Вицепрезидентите и директори на facebook, BBC, Yahoo!, Grey, eBay, adMob/Google и десетки други. Специални Мастър класове за успешни продажби онлайн и SEO и социални медии за напреднали ще водят двама от сочени за световни гурута в своите области Мартин Нюман и Ранд Фишкин. Най-известните участници от държавите врегиона ще правят анализ на отделните пазари с цифри и очавания. В продължение на 3 дни всички те заедно с изложителите на са на ваше разположение за въпроси и обмяна на идеи и добри практики.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:41 | 08.09.22 г.
fallback