fallback

Сдружение с участието на ЖП Инфраструктура с поръчка за 22,6 млн. лв.

Договорът е за рехабилитация на железния път, изкуствените съоръжения, съоръженията и устройствата на системата за електроснабдяване от железопътната инфраструктура, в участъка гара Саранци – спирка Буново”

09:18 | 28.08.08 г.

Сдружението ДП „ТСВ” – „РВП Кьоне” АД, в което участва и дъщерното на ЖП Инфраструктура - РВП Кьоне, е сключило договор за обществена поръчка на стойност 22,6 млн. лв. с ДДС, съобщи ЖП Инфраструктура чрез Бюлетин Investor.bg.

Договорът е за рехабилитация на железния път, изкуствените съоръжения, съоръженията и устройствата на системата за електроснабдяване от железопътната инфраструктура, в участъка гара Саранци – спирка Буново” с възложител Национална компания "Железопътна инфраструктура".

Поръчката обхваща доставка на необходимите материали, строителни, ремонтни и монтажни работи за рехабилитация на железния път, изкуствените съоръжения, съоръженията и устройствата на системата за електроснабдяване от железопътната инфраструктура, в участъка Саранци – спирка Буново.

Обществената поръчка включва и изпитване и въвеждане в експлоатация на всички обекти (съоръжения, устройства и др.).

В средата на тази година ЖП Инфраструктура осъществи IPO, набирайки 12,6 млн. лв. Общият брой на записаните и платени акции бе 2 528 851 по емисионна цена 5 лева.

Свързани компании:

Инфра холдинг АД (Железопътна инфраструктура - холдингово дружество)(INFH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:44 | 12.09.22 г.
fallback