fallback

Официалните данни за Трейс потвърдиха презаписването от 1 480 пъти

Инвестиционните посредници ще получат информация относно общия брой акции, които следва да бъдат разпределени между клиентите им

11:50 | 29.10.07 г.
Автор - снимка
Създател

Предварителните официални данни показват коефициент на презаписване в IPO-то на Трейс Груп Холд от 0,000676, като презаписването е в размер на 1 479,6837 пъти, се казва в съобщение от мениджъра по емисията – ИП Сомони Файненшъл Брокеридж.

Данните съвпадат с неофициалните резултати, обявени през уикенда. Това означава, че поръчки под 163 500 лв. няма да бъдат изпълнени.

Инвестиционните посредници ще получат информация относно общия брой акции, които следва да бъдат разпределени между клиентите им, се казва още в съобщението. Ще бъде подадена и информация за анулирани поръчки на лица, подали заявка за по-голямо от цялото количество акции, предложени на публично предлагане през един или повече инвестиционни посредника.

До 10 ч. на 31 октомври (сряда) инвестиционните посредници следва да изпратят оригинал или заверени копия на заявките и документите за легитимация на всичките си клиенти участвали в подписката, съгласно изискванията записани в проспекта на Трейс Груп Холд АД. Окончателните резултати ще бъдат обявени след проверка на получената документация от страна на инвестиционните посредници.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 18:11 | 13.09.22 г.
fallback