fallback

TRADER 007: Влезте в света на Върховните инструменти за търговия

Днес обемите на финансовите пазари все повече се определят от бързоскоростна търговия и институционални алгоритми

09:22 | 19.09.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Има множество самостоятелни трейдъри и инвеститори, които отхвърлят традиционния модел на използване на финансови консултанти, за да направляват своите портфейли. Много от тях са се възползвали печелившо от акции, индекси, валути или стоки. Тяхната тайна? Вероятно това, което има значение на пазара днес е опитът и да влезеш в правилната сделка в точното време, отново и отново.

В днешно време дневните обеми на финансовите пазари все повече се определят от бързоскоростна търговия и институционални алгоритми. Волатилността се засилва, а и доста трейдъри предпочитат да търгуват с роботи или т.нар експертни съветници. Ето защо е почти невъзможно да изградите и изпълните една печеливша стратегия на пазара без помощ от страна на технологиите. Търговците, които са имали успех, знаят, че продължаването напред в дългосрочен план изисква използването на настройки и технически инструменти за търговията, които им дават предимство пред многото останали индивидуални инвеститори. 

За да Ви въведем в света на върховните инструменти за търговия, ние от Investor.bg ще прекараме следващите 7 седмици с експертите от Admiral Markets и анализатори от индустрията. От инструменти и настройки за безопасното и ефективно управление на търговията и сметката Ви до авангардни индикатори и търговски симулатор, за да тествате ръчно Вашите стратегии – крайният резултат ще Ви покаже какво означава търговията като начин за прехрана.      7-те върховни инструмента за търговия за днешния онлайн търговец ще бъдат представени онлайн всяка сряда от 18:15 ч. и всички регистрирани участници ще могат свободно да ги изтеглят.    Серията от БЕЗПЛАТНИ онлайн презентации ще завърши със специалното7-часово предаване на живо на семинара с Birger Schäfermeier – „Трейдър 007“ - извесният немски дей трейдър, автор и ментор.    Всичко, което трябва да направите е да се регистрирате към поредицата от онлайн семинари, използвайки този РЕГИСТРАЦИОНЕН ЛИНК.    Броят на онлайн участниците е ограничен до 500, така че се уверете, че сте запазили своето място днес.     Ако не може да участвате, Вие ще получите записаните видеа и ръководства за отделните инструменти за търговия на Вашия имейл адрес, използван за регистрация.    Независимо дали сте опитен трейдър и инвеститор или просто амбициозен начинаещ такъв, това ще бъде събитието, което не може да си позволите да пропуснете - ние с нетърпение очакваме да Ви видим онлайн.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 06:35 | 06.09.22 г.
fallback