fallback

Синхронната търговия – една от революционните социални платформи

Печеленето на финансовите пазари в момента е по-лесно от всякога

10:00 | 08.07.14 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Синхронната Търговия е една революционна социална платформа за търговия, предлагаща най-лесният начин за хората да участват и печелят на финансовите пазари.

Независимо дали сте начинаещ във форекса или опитен трейдър, Вие можете да копирате успеха от най-добрите трейдъри с натискането само на един бутон и да наблюдавате как растат вашите печалби.

Начинаещите могат да наблюдават трейдъри с доказан професионален опит и автоматично да копират техните сделки в реално време, с пълна прозрачност и гъвкавост. Опитните търговци могат да споделят знанията си с другите и да получават комисионна за всяка копирана от тях сделка, както и възможност за привличане на повече инвеститори. Опитайте силата на социалната търговия и печелете повече от валутния пазар.

За да научите повече за Синхронната Търговия, натиснете тук. Това е един иновативен метод за търговия, предоставен от TeleTrade, най-голямата финансова група в Европа и Азия. Основана през 1994 г., TeleTrade е регулирана от CySec и MiFID и има над 200 офиса в 30 страни.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:42 | 04.09.22 г.
fallback