fallback

Екипът на Investor.bg търси стажанти

Ако имате интерес към макроикономиката и капиталовите пазари и ако искате да покажете на останалите своите умения - сега е вашият шанс

17:58 | 21.03.13 г. 12

Екипът на сайта за финансова и икономическа информация Investor.bg търси стажанти. Областите, които покрива стажантската програма, са свързани с капиталовия пазар в България и чужбина, макроикономика, обработка и анализ на статистически данни.

Отговорности на позицията

- Писане на борсови обзори за търговията на БФБ-София - Писане на новини и анализи на база корпоративни събития и отчети - Отразяване дейността на Комисията по финансов надзор - Писане на новини и анализи на база статистическите данни на НСИ - Отразяване на дейността и резултатите на банките в България - Писане на новини и анализи на база данните на БНБ

Изисквания към позицията

Позицията е подходяща за завършващи или наскоро завършили студенти със специалност финанси, макроикономика, счетоводство, международни икономически отношения. Важно е кандидатите да притежават езикова грамотност и желание да се развиват в секторите макроикономика или капиталови пазари. Задължително е владеенето на английски език, друг западен език ще се счита за предимство.

За предимство ще се считат опит в търговията с акции на БФБ или на чужди пазари, както и търговията с други видове финансови инструменти. Предишен опит в писане на статии също ще се счита за предимство.

Продължителността на стажантската програма е шест месеца, като заетостта е на пълен работен ден.

Моля, изпращайте автобиография и мотивационно писмо на адрес andrey.lyubenov@investor.bg  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:10 | 27.08.22 г.
fallback