fallback

Магистърска диплома – предимството, от което се нуждаеш

На 21 ноември 2011 г., в София ще се проведат безплатни консултации с експерти в обучението по бизнес администрация

15:58 | 17.11.11 г.
Автор - снимка
Създател

В условията на глобални икономически сътресения квалификациите, образованието и опитът са от определящо значение за постигане на желаната кариера и бизнес развитие. Дипломата Masters дава значително конкурентно предимство не само в България, но и по цял свят.

Събитията Access Masters вече няколко години отчитат повишения интерес на българите към получаването на онези магистратури, които ще допълнят сегашния им опит. Все повече са онези, които търсят специализирана информация и среща лице в лице с представителите на училищата.

На събитието ще участват представители на университети от САЩ, Великобритания, Холандия, Испания, Франция, Китай, Гърция и др., които два пъти годишно посещават България, използвайки бутиковия формат семинари на Access Masters.

Младите специалисти у нас,  в сравнение с тези от другите източноевропейски страни, са най-мобилни и готови на пътувания и промени в името на кариерата им. Най-често за магистърски програми кандидатстват хора на възраст между 20 и 30 години.

Не са малко и онези, които просто търсят основна информация за предлаганите програми, но голяма част от тях взимат решение за бъдещото си образование и развитие именно на форуми като Access Masters.

Access Masters, част от световното турне на събитията, ще представят в София водещи международни бизнес училища от цял свят.

На 21 ноември 2011 г., от 15:30 до 21:30, в столичния хотел „Шератон” ще се проведат безплатни консултации с експерти в обучението по бизнес администрация, семинари и административни панели. Събитието дава възможността да се запознаете лице в лице с изискванията за получаването на световно признати Masters дипломи.

Форумът предоставя на кандидатите шанса да придобият за първи път непосредствени отговори чрез уникалния формат на персонализирани срещи. Индивидуалните за всеки заинтересован срещи са специално проектирани за Masters кандидати, които планират своята бъдеща кариера и бизнес развитие.

Шансът да получат точната информация в точното време е точно за бизнес предприемачи и млади хора с ясна визия за своето бъдеще. Същевременно образователният форум предлага и по-интерактивен поглед върху програмите, които университетите предлагат – колективни дискусионни панели, на които представителите на водещи международни университети разкриват предимствата на своите програми.

Този формат е специално ориентиран към кандидати, които се колебаят между няколко програми и университети и все още не са избрали твърдо своята посока. Тези дискусии им помагат да направят своя избор, правилния избор!

Събитието за Masters специалности е безплатно за участниците, регистрирали се чрез интернет адреса на организацията: www.accessmasterstour.com.

В деня на форума таксата за  посещение е 30 лв. Всички предварително регистрирани участници ще имат възможността да се възползват от персонализирани срещи и подробна предварителна консултация със специалистите на компанията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:57 | 09.09.22 г.
fallback