fallback

България ще домакинства форум за глобални HR експерти

София HR experience ще учи мениджърите как да изграждат силна стратегия за човешките ресурси

09:38 | 09.10.12 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Глобалните HR директори от Nokia, British Telecom, Газпром и Кока-Кола ще се срещнат в София през октомври, за да обсъдят новите предизвикателства и тенденции в постоянно променяща се HR индустрия. Те ще обсъждат темата в рамките на събитието София HR experience на 22-и октомври, като това ще е първото по рода си глобално HR събитие в страната ни, съобщават организаторите от P.World от Дубай в партньорство с jobtiger.bg.

Някои от най-големите световни експерти по човешки ресурси ще споделят заедно с хърватските си колеги значението на стратегическото поставяне на HR в техните компании предвид продължаващата рецесия и съкращаването на персонала в компаниите.

„Живеем в несигурни времена и всяка стъпка в развитието на компанията зависи от силата на служителите и тяхната мотивация. Нашата цел на тази среща е да се създадат HR стратегии, които постоянно да мотивират хората и да развиват нови таланти дори и във времена, когато печалбата отива надолу“, казва Роб Веерсма, началник на обучение към "Газпром", една от най-големите газови компании в света.

София HR experience ще включва дискусии за изграждането на силна стратегия за човешките ресурси, представена от Barclays, развитие на програми за обучение печелещи награди, представени от BAE Systems – най-големият производител на оръжие и отговор на бурните пазарни условия, представен от British Telecom.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:14 | 12.09.22 г.
fallback