fallback

Управлявай сам парите си, разбери какво се случва в света на финансите

13:44 | 11.09.09 г.
Автор - снимка
Създател

Какво е състоянието на българската и световна икономика? Има ли рецесия? Какво става на фондовия пазар у нас? Къде да вложа парите си? Възможно ли е да се печели в условията на криза и защо акциите поскъпват, докато ни заливат с лоши новини?

Ако някой от тези въпроси ви интересува, искате да сте „в час” със случващото се във финансовата сфера или просто искате да впечатлите приятелите и/или половинката си с правилна и адекватна употреба на думички като FOREX, суап, сетълмент и осцилатор, то Курсът за обучение на начинаещи инвеститори, организиран от Investor.bg, е точно за вас.

В рамките на 22 астрономически часа (33 учебни часа), разпределени в пет седмици, финансовите анализатори от най-посещавания и реномиран финансов сайт у нас ще ви разкрият на прост и разбираем език тайните на Форекс пазара, българската фондова борса, технически анализи и различни начини, методи и идеи за ефективно управление на личните ви финанси (а, защо не и на чуждите).

По-подробна информация за курса можете да получите тук, а ако имате въпроси или искате да се запишете – не се колебайте да се свържете с нас.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:30 | 14.09.22 г.
fallback