fallback

Организират международно обучение по инвестиционно банкиране

Една от водещите европейски банки стартира международна програма за набиране на кадри в атрактивни финансови сфери

11:46 | 06.01.11 г.
Автор - снимка
Създател

Младите финансисти с интереси към инвестиционното и корпоративно банкиране ще получат шанс за изява с помощта на международна обучителна програма. Тя се организира от италианския банков гигант Unicredit и в нея могат да участват кандидати от България.

Програмата Corporate and Investment Banking (CIB) е насочена към млади професионалисти, заинтересовани от въпросите на глобалните пазари, инвестиционната дейност и корпоративните финанси.

Кандидатите за програмата трябва да бъдат дипломирани бакалаври или магистри, с не повече от две години практически опит в сферата на финансите, отлични академични резултати и перфектно владеене на английски език. За нея се кандидатства онлайн, като документите се подават на английски език и не по-късно от 14 януари 2011 г.

Програмата предлага възможност за практическо приложение на уменията в международна среда. В нейните рамки младите специалисти ще получат индивидуално разработени обучения, в зависимост от избраната от тях сфера на развитие, посочват от банката.

Стартът на международната програма ще бъде даден през март 2011 г., а продължителността й е в рамките на 12-15 месеца. Кандидатите могат да избират сред позиции в областите Корпоративна мрежа, Глобални транзакции, Лизинг, Пазари, Инвестиционно банкиране.

Програмата протича изцяло на английски език и е структурирана в няколко модула, които включват специализирани обучения, стаж в различни звена на Корпоративното и инвестиционно банкиране, специализация в чужбина – в някоя от CIB структурите на УниКредит в Италия, Германия, Австрия или Великобритания.

Кандидатстването става онлайн, а повече информация може да се открие на корпоративния сайт на банката.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:23 | 08.09.22 г.
fallback