fallback

BalREc – инвестиционни проекти и устойчиво развитие

Kонференция за инвестиционни проекти и устойчиво развитие

08:00 | 19.05.10 г.

Конференцията "BalREc – инвестиционни проекти и устойчиво развитие" ще се проведе на 19 май 2010 г. в хотел „Кемпински Хотел Зографски” в София.

Основни акценти от програмата са: - Икономически основи и двигатели на растежа – България 2010; - Устойчиво и интегрирано градско развитие; - Устойчивият проект в сферата на недвижимите имоти; - Офис, търговски и индустриални имоти: проекти, устойчиви на криза? - Жилища и ваканционни комплекси: качеството на живот има значение.

Конференцията цели да даде платформа за анализ на настоящата икономически ситуация в България и да идентифицира факторите за бъдещо устойчиво развитие, както и да събере експерти от България и региона, като им даде възможност за контакт и обмен на информация.

Сред поставените цели са още формирането на стратегии за децентрализация и създаване на условия за устойчива бизнес среда чрез дискусия между бизнес и администрация и представяне на добри практики на публично-частни партньорства, както и представяне на плановете за “Устойчиво и интегрирано градско развитие”, финансирани по Оперативна програма “Регионално развитие”.

Ще бъдат представени също и ползите от строенето на зелени сгради и различните варианти за сертифициране на сградата.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:04 | 18.08.22 г.
fallback