fallback

Събарят незаконни постройки по Черноморието

Сред тях са надстройка на жилищна сграда в Стария Несебър, две двуетажни къщи в местността „Мишелика“ на Южния плаж в Обзор и други

13:15 | 22.03.10 г.

Започва събарянето на незаконно изградени обекти по Черноморието, съобщават от Камарата на строителите в Бургас, до която Министерството на регионалното развитие и благоустройството е изпратило писмо за събиране на оферти за премахване на незаконно изградените обекти, цитирани от БТА.

Сред тях са надстройка на жилищна сграда на улица „Митрополитска“ 26 в Стария Несебър, две двуетажни къщи с неодобрен кадастрален план в местността „Мишелика“ на Южния плаж в Обзор, четири едноетажни масивни сгради в местността „Кладери“ в землището на село Емона, басейн източно от хотел „Делта“ в Слънчев бряг, стоманобетонов постамент за брегово оръдие на Южния плаж в Несебър и бетонова площадка върху буна в морето на морски плаж „Равда-ХТИ“.

На събаряне подлежат и незаконно изградени обекти в Созопол, Китен и местността „Ченгене скеле“ край Бургас. По случаите има окончателно приключили производства за незаконно строителство.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:54 | 12.09.22 г.
fallback