fallback

ЕЛАРГ ФЗЗ с дъщерни дружества за комасация на земи и за вятърни паркове

КФН издаде допълнителен лиценз на ЗД Бул Инс АД за предлагане на застраховка Плавателни съдове

12:39 | 04.11.09 г.

Комисията за финансов надзор одобри две нови обслужващи дружества на ЕЛАРГ фонд за земеделска земя АДСИЦ, съобщават от комисията.   И двете са изцяло собственост на АДСИЦ-а, като ЕЛАРГ агро ЕООД ще обслужва дейността, свързана с комасация на земеделски земи и управление на комасираните недвижими имоти.

ЕЛАРГ уинд ЕООД ще извършва проучвания и анализи относно идентифициране на недвижими имоти, подходящи за развитие на ветроенергийни паркове и управлението на тези недвижими имоти.

Регулаторният орган е одобрил и промени в устава на Прайм Пропърти БГ АДСИЦ, гласувани на редовното Общо събрание на акционерите на дружеството, проведено през месец юни 2009 г. Промените в устава целят отразяване на последните изменения на Закона за публичното предлагане на ценни книжа.

КФН е издала и допълнителен лиценз на ЗД Бул Инс АД за предлагане на застраховка „Плавателни съдове – всяка щета или загуба, нанесена на морски плавателни съдове” и „Гражданска отговорност, свързана с притежаването и използването на плавателни съдове”.

Свързани компании:

ЕЛАРГ Фонд за Земеделска Земя АДСИЦ - ликвидирано(4EC)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:15 | 12.09.22 г.
fallback