fallback

„Интелигентна“ врата на пазара от български производител

Специалната блинидирана врата може да бъде закупена в изложбените центрове на „Солид 55”, както и от оторизираните дилъри в страната

14:45 | 11.05.09 г.
Автор - снимка
Създател

Българска компания производител на врати създаде нов продукт за по-голяма сигурност на дома, използваща иновативна технология.

Управлението на вратата, която се предлага с безплатна декоративна каса към нея, става с безконтактна карта, обясни управителят на „Солид 55” инж. Иван Аков.

По думите му продуктът представлява съчетание от здравата метална конструкция на вратата и две независими заключващи системи, които се състоят от подсилено механично заключване, съчетано с второ невидимо електромеханично заключване.

„Механичната стабилност е постигната чрез патронна брава с нов протектор (уникална защита с ринг) и патрон от висок клас на сигурност. Допълнителното електромеханично заключване повишава още веднъж степента на сигурност благодарение на невидимия заключващ механизъм, разработка на екипа на „Солид 55”, който има за цел да осигури стабилно и сигурно заключване“, допълниха от фирмата.

Инж. Аков допълни, че вратите се изработват след заявка на клиента и се предлагат на промоционални цени. „Подобни промоции правим предимно на иновативните ни продукти, за да станат достъпни за по-голям кръг от хора“, каза той.

Специалната блинидирана врата може да бъде закупена в изложбените центрове на „Солид 55”, както и от оторизираните дилъри в страната.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 07:38 | 04.09.22 г.
fallback