fallback

Община Велинград получава безвъзмездно имот

На община Чепеларе е предоставен вторият етаж от триетажна административна сграда в града, ползвана досега от Националната агенция по приходите

11:46 | 30.04.09 г.

Правителството предостави на община Велинград безвъзмездно правото на собственост върху бившето общинско управление на с. Чепино-Баня, съобщиха от правителствената информационна служба.

На община Чепеларе е предоставен вторият етаж от триетажна административна сграда в града, ползвана досега от Националната агенция по приходите.

С друго решение имот в Луковит е преобразуван от публична в частна държавна собственост. Той представлява обособена част от жилищен блок, състояща се от сутерен, партер и първи етаж с обща площ 2300 кв. м. Имотът се управлява от областния управител на Ловеч, който няма нужда от сгради в Луковит за териториалните административни звена и другите юридически лица на бюджетна издръжка.

На изпълнителна агенция "Главна агенция по труда", за нуждите на регионалната й структура в Търговище, ще бъдат предоставени 10 стаи в административната сграда на ул. "Стефан Караджа" в града.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:52 | 02.09.22 г.
fallback