fallback

Консултантската компания Елта Консулт прекратява отношенията си със CBRE

Елта Консулт беше асоцииран партньор за България на CBRE през последните пет години

17:37 | 05.03.09 г.
Автор - снимка
Създател

От началото на март 2009 г. българската консултантска компания Елта Консулт ще функционира самостоятелно на пазара на недвижими имоти, след като съобщи, че прекратява партньорството си с международната CB Richard Ellis Group, Inc (CBRE).

Елта Консулт беше асоцииран партньор за България на CBRE в продължение на пет години.

В скоро време се очаква CBRE да обяви официално своето партньорство с друга българска консултантска компания.

”Съвместната ни дейност със CBRE ни помогна да усвоим един добре функциониращ международен модел за работа“, коментира в заключение от съвместната дейност изпълнителният директор на Елта Консулт арх. Валери Левиев.

В дългосрочен план партньори на Елта Консулт АД ще продължат да бъдат местни и чуждестранни инвеститори, банки, дружества със специална инвестиционна цел, български и международни строителни и инвестиционни дружества, както и институции с интереси в инвестициите в недвижими имоти.

Елта Консулт АД е създадена през 1991 г. Портфолиото от услуги на компанията включва брокерски и агентски услуги, отнасящи се до доходоносни имоти, корпоративни консултантски услуги, свързани с офисни, търговски и индустриални площи и сгради, оценки на недвижими активи и инвестиционни проекти, изготвяне на пазарни, инвестиционни и предпроектни проучвания за недвижими имоти и инвестициите в тях.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:28 | 29.08.22 г.
fallback