fallback

Портрет на брокера на имоти от бъдещето

Сред ключовите умения за успех в бъдеще са познаване на технологиите и ефективно общуване онлайн

09:16 | 29.01.09 г.

Какви умения ще трябва да притежава успешният брокер на имоти в бъдеще? На този въпрос отговор предлага Сол Клайн, президент и изпълнителен директор на компанията за интернет маркетинг на компании от сектора на имотите InternetCrusade, цитиран от щатското списание Realtor.

Като ключови умения Клайн посочва познаване на продукта, компетентност в продажбите и достъп до клиентите.

По-конкретно, той смята, че един брокер на имоти, който работи през 2015 г., ще има нужда от способността да общува ефективно с различни възрастови групи.

Като друго ключово умение в бъдеще се сочи умението да се водят успешни преговори (което е не по-малко необходимо и днес).

За да увеличат достъпа си до клиенти, в бъдеще брокерите ще трябва да бъдат технологично ориентирани. Проучването и маркетирането ще стават автоматично, казва Клайн, като по-голямо значение ще придобият софтуерните продукти за управление на връзките с клиенти и на онлайн транзакции.

Освен това, тъй като все повече отношения между бизнеса и потребителите ще процъфтяват онлайн в идните години, брокерите на имоти ще трябва да могат да общуват ефективно писмено в сайтовете за социални мрежи, където ще търсят потенциални клиенти.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 20:54 | 06.09.22 г.
fallback