fallback

Мебели за дома и бизнес имотите показват фирми на изложение в София

На площ от 7400 кв.м 630 компании – директни изложители и подизложители от 25 държави, ще представят кухненско, барово, търговско, ресторантско, хотелско и СПА оборудване и обзавеждане

14:30 | 20.10.08 г.
Автор - снимка
Създател

От 22 до 25 октомври 2008 г. изложбеният център на София е домакин на международните специализирани изложби СИХРЕ и международната специализирана изложба „Светът на мебелите“.

На площ от 7400 кв.м 630 компании – директни изложители и подизложители от 25 държави, ще представят кухненско, барово, търговско, ресторантско, хотелско и СПА оборудване и обзавеждане и мебели. Близо 10% са новите участници в изложенията, чиито медиен партньор е Investor.bg.

СИХРЕ ще предложи съвременни, икономични и ергономични решения за кухненско, барово, търговско или фитнес оборудване, хотелско и ресторантско обзавеждане, охранителни системи, машини, аксесоари и консумативи за услугите, предлагани в туристически обекти, казва организаторите.

Брандове, които гарантират висок стандарт и качество в туристическата и ресторантската индустрия, ще бъдат презентирани в дните на изложението. Сред оригиналните предложения е италианско професионално кухненско оборудване с електронно управление от разстояние, без аналог в Европа.

Изложбената зона за новостите в мебелната индустрия „Светът на мебелите“ ще събере на едно място бутикови мебели, уникати, актуалните за тази година ретро мебели и др. Пристрастените към италианския мебелен дизайн ще бъдат приятно изненадани от многобройните решения за обзавеждане. Наред с мебелите ще бъде показано и най-новото в областта на осветлението и осветителната техника.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 04:56 | 14.09.22 г.
fallback