fallback

Представят нови жилищни и ваканционни проекти за първи път на BalPEx

Проектите са концентрирани предимно в София и Слънчев бряг

10:55 | 06.10.08 г.

За първи път на изложението за недвижими имоти BalPEx ще бъдат показани жилищните комплекси „Winslow Homes” в София, „Бистрица Терас” в София, „Оазис ВИП Домове” в Слънчев бряг, апартаментен комплекс „Blue Pearl” в Слънчев бряг, съобщиха организаторите.

Есенното издание на BalPEx, чийто медиен партьор е Investor.bg, ще акцентира върху оферти за жилищни и ваканционни имоти, ориентирани към крайни потребители.

Winslow Homes е новият жилищен комплекс от затворен тип на инвестиционна компания Winslow Developments. Той ще бъде изграден в южната част на София, квартал Витоша. Както в Winslow Gardens, така и в Winslow Homes са предвидени зелени площи и паркови елементи.

Глория Палас ООД ще представи втория си проект за жилищна сграда. Очаква се проектът да стартира през 2009 г. Жилищна сграда има 20 000 кв. м застроена площ и 150 апартамента.

Жилищните оферти се допълват и от проектите на Перфекто ЕООД - жилищен комплекс Green Village в Панчарево и жилищна сграда „Dragalevtsi residential building” с апартаменти, ателиета, магазини и гаражи.

По време на изложението посетителите ще могат да видят и апартаментните комплекси на Зет Строй Инженеринг ЕООД „Vip Homes & Spa Florimont” в Банско и „Florimont Sofia” в Младост 4.

На BalPEx ще се представи и „Юропеа” ООД, част от испанската инвеститорска група „Хеститрам”. Най-актуалният проект на дружеството в момента е „Логистичен парк Елин Пелин”, състоящ се от търговска част с офиси и магазини и производствена част. В бъдеще „Юропеа” предвижда изграждането на офис сгради на бул. „Тодор Александров” и в близост до летище София.

„Галакси Пропърти Груп” ООД ще представи ваканционен проект „Royal Sun” в Слънчев бряг и жилищен парк “Royal City“ в Пловдив.

BalPEx ще продължи от 10 до 12 октомври в Интер Експо Център, София. Преди това, на 9 октомври, ще се проведе локалната конференция BALREC – Bulgaria.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 18:55 | 05.09.22 г.
fallback