fallback

Жилищните и ваканционни имоти акценти на есенното издание на BalPEx

Според организаторите в някои сегменти ще бъдат представяни жилища с цени, започващи от 30 хил. евро

14:51 | 23.09.08 г.
Автор - снимка
Създател

Акцентът в предстоящото есенно издание на изложението за недвижими имоти BalPEx ще бъдат жилищните и ваканционните имоти, съобщиха организаторите.

Събитието, чийто медиен партньор е Investor.bg, ще събере на едно място най-големите строително-инвестиционни компании, агенции за недвижими имоти, финансови институции, консултантски компании, архитектурни бюра и компании за управление на собственост. Според организаторите в някои сегменти ще бъдат представяни жилища с цени, започващи от 30 хил. евро.

За първи път на BalPEx ще бъдат показани следните жилищни комплекси в София: „Люлин Суитс” на Bulgarian Properties, „Зеленика” на Hercesa Bulgaria, „Residencia Botanica” на Home for You, „Престиж Резидънс Бояна” на Булкат Инвест, „Vista Park” в местността Камбаните, ВИП комплекс в кв. Павлово, комплексите „Св. Анна” и „Св. Стефан”. Remax пък ще участва с предложения за жилищни и ваканционни имоти от цял свят.

BalPEx ще продължи от 10 до 12 октомври в Интер Експо Център, София. Преди това, на 9 октомври, ще се проведе локалната конференция BALREC – Bulgaria. Темата на конференцията е „Състояние и перспективи пред пазара на недвижими имоти в България: 2008-2010”. Форумът ще се фокусира върху локалния пазар на имоти и ще разгледа новите перспективи и тенденции за развитие в отговор на променения инвестиционен климат в България.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:50 | 08.09.22 г.
fallback