fallback

Предлагат безплатен апартамент в България, ако купиш къща в Ирландия

По този начин строително-инвестиционната компания PJ Doherty се опитва да съживи пазара

14:43 | 10.09.08 г.

Ирландската строително-инвестиционна компания PJD Constuction предлага безплатен апартамент в България на всеки, който купи къща от проекта й в Милфорд, графство Донегал, съобщи BBC. Според собственика на компанията Пи Джей Доърти продажбите вече вървят бързо.

„Имахме пет останали единици. Във вторник вечерта вече бяха останали три“, обяснява Доърти. „Проектът включваше 44 единици, от които 39 бяха успешно продадени миналата година, но през последните осем месеца все не успявахме да продадем останалите“, допълва той.

„Имаме проект и на крайбрежието на Черно море в България, така че решихме да съживим пазара и да приключим с проекта в Милфорд, като предложим безплатен апартамент“, обяснява той.

По думите му новите собственици получават „два ваканционни имота на цената на един“.

„Милфорд е популярен сред хората от севера, намира се в курортен район. Купувачите, които са търсили сделки в Милфорд, така или иначе искат ваканционно жилище. Сега получават плажовете на Донегал и слънчевите плажове на България“.

Справка на Investor.bg в сайта на компанията сочи, че действително има публикувана такава оферта. Проектът е наречен Privacy Beach Resort и се намира в близост до варненското село Близнаци.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:40 | 05.09.22 г.
fallback