fallback

Проекти за над ?2 млрд. се представят на международно изложение в София

В рамките на събитието над 150 изложители ще представят най-актуалните търговски, индустриални, жилищни и ваканционни проекти на площ от 4 хил. кв. м.

17:12 | 17.04.08 г.
Автор - снимка
Създател

Проекти за над 2 млрд. евро ще бъдат представени на третото международно изложение за недвижими имоти на Балканите – BalPEx. Изложението ще се проведе от 18 до 20 април в Интер Експо Център с медийното партньорство на Investor.bg.

В рамките на събитието над 150 изложители ще представят най-актуалните търговски, индустриални, жилищни и ваканционни проекти на площ от 4 хил. кв. м.

Сред жилищните проекти, които ще бъдат показани, са: „City of Fountains”, жилищен комплекс „Бяла Черква” – Камбаните, „Резиденшъл парк София“, „Панорама сити“ във Варна, „Лагера тюлип“ и „Витоша тюлип“, „Casa Pinea”, „Модера резидънс“, „Розлин парк“ и др.

Ваканционните имоти на изложението са от Банско, Боровец, Пампорово, село Баня, Велинград, Сандански, Поморие, Каварна и др. Примери за втори домове ще бъдат „Вилмар бийч“, „Боровец гардънс“, Mountain Romance II и апартхотел „Лъки Банско“ в Банско, ваканционното селище „Свети Тома“ до Дюни, „Ривърсайд вилидж“ недалеч от Слънчев бряг и др. Сред предложенията няма да липсват и оферти за покупка на имот в чужбина. Агенции за недвижими имоти ще покажат своите предложения за придобиване на втори дом в Гърция, Дубай и други страни.

Бизнес сградите заемат все по-голям дял от пазара, в който досега доминираше жилищното строителство. Ръстът се проявява и на балканското изложение за имоти BalPEx, на което се увеличава броят и обемите на представяните проекти за офис, логистични и търговски центрове. Осем шопинг мола, които в момента се изграждат из цялата страна, ще бъдат представени от Colliers International и Forton International. Интересът на инвеститорите в търговски площи е насочен не само към София, Варна и Пловдив, а и към по-малки градове. AFI Еurope ще покаже и три проекта за търговски центрове, които се строят на територията на Букурещ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 16:36 | 01.09.22 г.
fallback