fallback

Кинг Стърдж с първи проект в България

Търговски и Офис Център „Варна Тауърс” предлага обща отдаваема търговска площ от 23 400 кв.м и офис площ, разположена в две офис кули, от 17 400 кв.м, подземен паркинг за около 550 автомобила

11:04 | 14.04.08 г.
Автор - снимка
Създател

Търговски и Офис Център „Варна Тауърс“. Илюстрация: King Sturge

Английската компания за недвижими имоти Кинг Стърдж получи ексклузивните права да представлява инвеститорския консорциум Варна Тауърс ООД във връзка с отдаването под наем на Търговски и Офис Център „Варна Тауърс”.

Основни партньори във „Варна Тауърс” ООД са компаниите Денси и Сити Център. Това е вторият търговски център на Денси в България, след успеха на Централ Мол Велико Търново през 2006 година.

Ричард Фидес, управляващ партньор на Кинг Стърдж за Европа, има удоволствието да съобщи, че през последните две години Кинг Стърдж са активни на българския пазар за недвижими имоти, без да дава публичност на своята дейност. С Търговски и Офис Център „Варна Тауърс” компанията си осигурява отлична възможност да приложи своя международен опит и да работи по един от водещите проекти в България. Фактът, че Кинг Стърдж се ангажира с този проект, показва нашето обвързване и ентусиазъм по отношение на проекта и нашата вяра в неговия успех и бъдеще в България. Ние поддържаме контакти с многобройни международни фирми, които предвиждат да влязат на българския пазар и смятаме, че това е най-подходящото време за нас. С нашия богат международен опит ние сме уверени във възможностите си да привлечем към проекта емблематични търговски марки, които към момента все още не са представени на българския пазар.

В допълнение към услугите по отдаване под наем на търговските и офис обекти в Търговски и Офис Център „Варна Тауърс”, Кинг Стърдж възнамерява след завършването и откриването на проекта да предостави услуги по неговото управление.

Търговски и Офис Център „Варна Тауърс” предлага обща отдаваема търговска площ от 23 400 кв.м и офис площ, разположена в две офис кули, от 17 400 кв.м, подземен паркинг за около 550 автомобила. Строителството на обекта вече е започнало. Откриването на търговския център е планирано за 24 май 2009 година.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 00:46 | 10.09.22 г.
fallback