fallback

Откриват първия мол в Сандански с инвестиция от над 12 млн. лв.

Sandanski Mall се намира в центъра на града в близост до парка и хотел „Сандански“

08:47 | 10.04.08 г.

Този месец в Сандански ще бъде открит Sandanski Mall, първият многофункционален търговско-развлекателен комплекс в града, съобщиха от компанията инвеститор Сандански Пропърти ООД за Investor.bg. В проекта са вложени над 12 млн. лв.

Молът е разположен в центъра на града на 20 м от главната улица и в близост до парка и хотел „Сандански“.

Сградата е на три нива, като две от тях са търговски площи, а на третото ще бъдат разположени зони за забавление и заведения за хранене. Проектът има и хотелска част. По информация на компанията Сандански привлича повече от 1 млн. туристи годишно.

На сутеренния етаж има дискотека, детски кът и свободни помещения за супермаркет и ресторант, а застроената площ е 1619 кв. м. На първото нива са разположени 15 магазина, лоби бар и рецепция на хотелската част, като застроената площ е 1386 кв. м. На второто има 14 магазина, а застроената площ е 1085 кв. м. Сред марките, присъстващи в мола, са Parasuco, Z Fashion, Paula Venti, Benetton, Sisley и други.

Планирана е и паркинг зона със 100 места.

Сандански Пропърти ООД е строително-инвестиционна компания, създадена през 2005 г., като собственици на дружеството са българските граждани Арбен Караджа и Иван Ковачев, сочи справка в АПИС.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 04:47 | 14.09.22 г.
fallback