fallback

Консултантската компания за имоти King Sturge стъпва на българския пазар

Офисът на компанията у нас се очаква да бъде открит до края на годината

13:38 | 26.03.08 г.
Автор - снимка
Създател

Международната консултантска компания за имоти King Sturge проучва възможностите за навлизане на българския пазар, съобщиха от компанията за Investor.bg.

Все още подготовката за навлизане е в много ранен етап и тепърва ще бъдат уточнени конкретни планове и стратегия.

На въпроса дали компанията смята да стъпи директно на пазара, или чрез асоциирани партньори, от King Sturge обясниха, че в момента се проучват различни възможности и решението ще бъде взето през следващите месеци.

"Със сигурност ще ни бъде необходима местна експертиза", коментира Лиз Ейгар, директор Човешки ресурси за Европа в компанията като добави, че това ще доведе до наемането на специалисти, запознати с българския пазар.

Относно времевия хоризонт нейните очаквания са, че офисът ще бъде отворен "по-късно тази година".

King Sturge предлага консултантски услуги в сферата на недвижимите имоти, управление на активи, консултиране при инвестиции и придобивания, както и при развитие на проекти, брокерски услуги по покупко-продажба и отдаване под наем, оценителски и други услуги., насочени към всички сегменти от пазара на имоти.

Компанията има 3 800 служители в 150 собствени и асоциирани офиса в Европа, Северна и Централна Америка и Азия. На Балканите има офиси в Гърция от 2003 г. и в Румъния от 2005 г. Миналата година тя отвори офис и в Турция.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:42 | 01.09.22 г.
fallback