fallback

Сертификат първи клас за проект за бизнес-търговски център за 97 млн. лв.

Проектът за бизнес-центъра във Варна предвижда изграждането на две сгради, обединени от общ шести етаж

17:14 | 23.01.08 г.
Автор - снимка
Създател

Инвестиционния проект за бизнес-търговски център на стойност 97,488 млн. лв., който ще бъде изграден на мястото на стария винзавод „Димят” във Варна, ще получи сертификат за инвеститор първи клас. Отличието ще бъде връчено утре от Българската агенция за инвестиции (БАИ), съобщиха от агенцията.
Проектът за бизнес-центъра предвижда изграждането на две сгради, обединени от общ шести етаж.
Инвеститор в проекта е фирмата "Бизнес и търговски център" ЕАД, гр. Варна. По данни на АПИС тя е 100% собственост на варненската фирма "Вайн селект", която е изцяло притежание на Евгений Марков. Изпълнителен директор на "Бизнес и търговски център" е Красимир Денчев.
В него ще бъдат обособени просторни шоурумове със складови помещения, предназначени за фирмите, които ще предлагат едрогабаритни стоки.
На територията на сградата са планирани и самостоятелни складови площи, които ще бъдат разположени в сутеренния и партерния етаж. Предвидено е и изграждането на товаро-разтоварно депо за тежко и лекотоварни камиони.
Бизнес и търговският център ще предлага и първокласни офиси, изградени по европейски стандарти, конферентни и многофункционални зали, изложбени помещения.
Хеликоптерни площадки, ресторант, детска занималня и VIP-помещения са атрактивните предложения за по-ексцентричните и претенциозни представители на фирмите, които ще бъдат представени в центъра.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:13 | 13.09.22 г.
fallback