fallback

Продават три военни имота в Карлово

Доскоро обектите бяха в списъка за замяна на военните имоти срещу апартаменти, но поради липса на интерес са обявени за продан

10:37 | 26.11.07 г.
Автор - снимка
Създател

Три обекта в Карлово, които са собственост на изпълнителна агенция „Държавна собственост на Министерството на отбраната”, са предложени за продажба, става ясно от обява в сайта на агенцията.
Доскоро обектите бяха в списъка за замяна на военните имоти срещу апартаменти, но поради липса на интерес са обявени за продан. Най-големият имот е бившe заведение за хранене с площ от 127 кв. м близо до централния площад в Карлово на ул. „Ген. Карцов”. Двата магазина на ул. „Васил Караиванов” (ниско тяло) също се намират близо до центъра и са със застроена площ от 84,63 кв. м и 67,23 кв. м. Към тях има и сервизни помещения с площ съответно от 16,67 и 97,95 кв. м.
В Карлово общо 8 търговски обекта частна държавна собственост са предложени за продажба от агенцията към военното министерство. Магазините са със застроена площ между 43 и 143 квадратни метра. Те се намират на ул. „Александър Стамболийски” и ул. „Ген. Карцов”. По-голямата част от тях се предлагат за продажба за втори или трети път. Това е третата обява за замяна или продажба на военни имоти в Карлово от зимата на 2006 г.
В Пловдивско са обявени още 11 държавни военни обекта за замяна. В асеновградския квартал Горни Воден се предлагат 6 сгради в складов район с обща площ от 385 кв. м. Към тях има и земя с площ от 69,45 декара. В областния град се заменят 5 магазинa на ул. „Копривките” със застроена площ между 42 и 330 кв. м.
Изпълнителна агенция „Държавна собственост на МО” предлага за замяна 36 свои обекти в област София, по четири в областите Бургас, Добрич, Смолян, Стара Загора, три в Монтана и по един обект в областите Русе, Шумен, Варна, Велико Търново, Монтана и Плевен.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:33 | 10.09.22 г.
fallback