fallback

Отдават под наем министерска лечебно-възстановителна база във Велинград

Имотът се състои от медицински сектор, хотелска част, административен сектор, трафопост, тенис кортове, водоем за питейна вода и др.

11:20 | 13.11.07 г.
Автор - снимка
Създател

Министерството на държавната администрация и административната реформа насрочва процедура за избор на наемател на лечебно-възстановителната база „Велинград”, управлявана от МДААР, съобщиха от институцията.
 
Имотът, който ще бъде даден под наем, се състои от медицински сектор, хотелска част, административен сектор, трафопост, тенис кортове, водоем за питейна вода, водоем за топла вода, гаражи и др.
Търгът с явно наддаване ще се проведе на 20 декември 2007 г. от 10.00 часа в сградата на МДААР. Определена е начална тръжна месечна наемна цена от 24 хил. лв. без ДДС със стъпка за наддаване 500 лв.
Срокът на наемното отношение ще бъде 10 години. Консумативните разходи (ток, вода, телефон, отопление и др.), такса смет, текущите и основни ремонти са за сметка на наемателя. Наемателят също така ще има задължението да направи инвестиции в размер на 100 хил. лева, разпределени по 20 хил. лв. годишно от 2008 до 2012 г.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 17:33 | 03.09.22 г.
fallback