fallback

В Русия предлагат за продажба цели села

Групата компании „Удача” има сензационен проект – да даде възможност на състоятелните граждани да си купуват села

16:31 | 24.08.07 г.

Оказва се, че в Русия днес можеш да станеш помешчик. Не на хартия, купувайки си титлата, а истински, такъв, който си има земя и село към нея, пише руският вестник „Труд”.
Групата компании „Удача” (късмет, успех) има сензационен проект – да даде възможност на състоятелните граждани да си купуват села. „Нашето предложение е насочено към онези, които си мислят за семейно имение и за ролята си в историята”, казват от „Удача”.
В Интернет подробно е описано как красиво са си живели дворяните, правели са в именията си система от езерца, на поляните са поставяли статуи и беседки, имали са конюшни. А щастливите и благодарни селяни с пот на челото са орали земята.
Защо и днес човек да не си поживее в такава хармония с природата и обитателите на селата, а след това да остави имението си като наследство на потомците си? „Изпратете ни своята заявка. Направете първата стъпка към възраждането на съсловието на руските помешчици”, призовават от „Удача”.
Ръководителят на проекта Антон Рябинин казва, че площта на селата, които се предлагат за продажба, е от 2 до 7 хектара. В момента има избор между три района в Тверска област. Вижте още
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:37 | 08.09.22 г.
fallback