fallback

Строителни и инвестиционни фирми се събират на изложение в Бургас

10:33 | 11.07.07 г.
Автор - снимка
Създател

За първи път в Бургас от 20 до 22 юли във фоайето на Бургаската опера ще се проведе специализираното изложение за недвижими имоти "Property Shop – 2007".

Организатори на изложението са: "RTL-Estate" Ltd., "Bulgarian Properties" Ltd. и "Anabella Sunshine" Ltd. – фирми с богат опит като съорганизатори на множество изложения в чужбина. Перспективата е изложението да се превърне в традиция за град Бургас.

Експозицията на изложението е разположена на площ от 500 кв. м на втория етаж на Операта, като официалното откриване ще се състои на 20 юли 2007, петък, от 11:30 ч.

Тематичните раздели, които ще бъдат засегнати по време на форума, са: "Недвижими имоти на Черноморското крайбрежие", "Недвижими имоти на ски-курортите на България", "Парцели, проектиране и строителство", "Инвестиционни проекти", "Кредити, Ипотека, Банкови услуги", "Застраховка на имущество", "Медии за недвижими имоти".

Участниците са строителни и инвестиционни компании, агенции за недвижими имоти, застрахователни и финансови институции, фирми, занимаващи се с управление на собствеността, издателства за недвижими имоти.

Според икономическите индикатори Община Бургас е на второ място по икономическо развитие сред общините в България. Бургас е важен индустриален, търговски, транспортен и туристически център. В днешни дни градът има огромен икономически потенциал, се казва в съобщението на организаторите на изложението. Бургас има най-голямото пристанище в страната с единствения нефтен терминал южно от Стара планина. Летището има най-добрите атмосферни условия на Балканския полуостров и е единственото летище, което може да приема най-големите самолети тип "Джъмбо". От 1989 г. Бургас е познат и като безмитна зона. Благодарение на морето, индустриалната дейност (химия, машиностроене, транспорт) и малките разстояния между до другите големи градове в България, Бургас има своя собствена духовна и културна атмосфера. Според организаторите на "Property Shop – 2007" благодарение на стратегическото си местоположение Бургас е идеалното място за провеждане на специализирано изложение за недвижими имоти, тъй като ще се осигури пълноценно представяне на предлаганите за продажба обекти. Възможността за директен контакт с инвеститори, строители и специалисти в областта на недвижимите имоти предполага осъществяването на реални сделки дори и в дните на изложението. Форумът е отворен за специалисти и посетители от 10 до 19 часа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:08 | 08.09.22 г.
fallback