fallback

Колос-1 АДСИЦ предостави право на строеж върху собствени имоти

Колос-1 АДСИЦ свиква и ОСА на 5 юни, на което акционерите на дружеството ще решават за извършване на сделки по чл. 114 от ЗППЦК

16:40 | 08.03.07 г.

Колос - 1 АДСИЦ учреди възмездно на строителна фирма право на строеж върху собствен имот в гр. София, район Красно село, представляващ 1/3 идеална част от УПИ, съобщи БФБ.
Срещу учреденото му право на строеж на част от обособени обекти от сграда с РЗП 3 924 кв. м, строителното дружество се задължава да организира и финансира проектирането, строителството, надзора и разрешаване на ползването на сградите и обектите.
В същия район Колос - 1 АДСИЦ е учредило възмездно на строителна фирма и право на строеж върху собствен имот, представляващ 1/3 идеални част от УПИ.
Отново срещу учреденото му право на строеж на част от обособени обекти от сграда с РЗП 13 549 кв. м, строителното дружество се задължава да организира и финансира проектирането, строителството, надзора и разрешаване на ползването на сградите и обектите.
От отделно съобщение на БФБ става ясно, че Колос-1 АДСИЦ свиква ОСА на 5 юни, на което акционерите на дружеството ще решават за извършване на сделки по чл. 114 от ЗППЦК.
При липса на кворум събранието ще се проведе на 20 юни 2007 г. от 11.00 ч. на същото място и при същия дневен ред. Поканата за ОСА предстои да бъде публикувана в Държавен вестник.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 22 май 2007 г.
Последната дата за сключване на сделки с акции на Колос-1 на борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 19 май 2007 г.
За последно акциите на дружеството бяха обект на покупко-продажба на 25 май 2006 г. при средна цена от 10,5 лв. Липсват оферти за покупко-продажба.

Свързани компании:

Инвестмънт Пропъртис /Ин-Пропъртис/ АДСИЦ(INPR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:11 | 01.09.22 г.
fallback