fallback

Продадоха имоти на „Механика и монтаж“ за 1,37 млн. лв.

“Механика и монтаж” АД е в несъстоятелност от март 2005 г.

15:26 | 28.12.06 г.
Автор - снимка
Създател

Днес в Габрово бяха отворени предложенията на обявеното в несъстоятелност дружество „Механика и монтаж” АД, съобщиха от Агенцията за държавни вземания (АДВ).

Първоначалната тръжна цена на терена в местността Вран на гр. Севлиево с площ 355 783 кв. м, в едно с всички сгради, бе 1,35 млн. лв., като при наддаването цената е достигнала 1,37 млн. лв. Офертата е на софийската фирма „Корпорация Топливо” АД. Купувачът ще придобие имуществото и имуществените права след връчване на постановление за възлагане, като преди това, в петдневен срок от продажбата, трябва да се извърши плащане след приспадане на внесения депозит.

“Механика и монтаж” АД е в несъстоятелност от март 2005 г. От февруари 2004 г. до обявяването му в несъстоятелност дружеството е в ликвидация. Взискатели по делото са ТД на НАП – гр. Габрово и Районен съд гр.Севлиево.

До момента АДВ е продала няколко имота на “Механика и монтаж” в села около Севлиево, както и машини, автомобили и съоръжения на дружеството, като с парите са погасени публични държавни вземания – за данъчни задължения и осигурителни вноски в размер на 529 327 лв.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:19 | 12.09.22 г.
fallback