fallback

БМФ продава почивната си база във варненското село Аспарухово

Обявената начална тръжна цена е 250 976 лв. без ДДС

12:54 | 20.10.06 г.
Автор - снимка
Създател

Параходство "Български морски флот“ продава на търг почивната си база в с. Аспарухово, намиращо се на 90 км от Варна, съобщиха от дружеството. В с. Ченге, както е старото име на селото, се развива успешно селски туризъм, в който се включват предимно чужди туристи. То се намира в района на живописния язовир Цонево.

Това е вторият опит на компанията да продаде имота, който не се използва от дълги години. Той включва 9,7 дка дворно място и построените на терена почивна станция с РЗП 430,1 кв. м, работилница, сграда - трафопост, както и принадлежащите към имота външни съоръжения – пътни и дворни настилки, външни стълби, бунгала и др. Обявената начална тръжна цена е 250 976 лв. без ДДС. Търгът ще се проведе на 6 ноември в сградата на дружеството във Варна на бул. “Приморски” № 1.

Депозитът за участие в търга е парична вноска в размер на 15% от посочената начална тръжна цена, като трябва да бъде платен до 2 ноември включително по сметката на параходството, посочена в тръжната документация. Последната също може да бъде закупена от сградата на компанията във Варна.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 07:31 | 14.09.22 г.
fallback