fallback

ФеърПлей Пропъртис сключи договор за покупка на открит плувен басейн

Заедно с басейна ФеърПлей Пропъртис ще придобие и прилежащото пространство, както и търговски и обслужващи сгради

18:21 | 02.10.06 г.
Автор - снимка
Създател

На 29 септември ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ е сключило предварителен договор със Санта Марина АД за покупко-продажба на открит плувен басейн във ваканционното селище Санта Марина край Созопол, съобщи Българска фондова борса – София.

Заедно с басейна, ФеърПлей Пропъртис ще придобие и прилежащото пространство, както и търговски и обслужващи сгради. Цената на недвижимото имущество е общо 4,07 млн. лв. без ДДС.

На 27 септември приключи записването на акции от третото увеличение на капитала на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ, който достигна 50,7 млн. лв., след като бяха записани всички предложени акции (общо 25,35 млн.).

В края на миналия месец компанията сключи договори за придобиване на имоти на обща стойност над 3 млн. евро, в това число почивна база в Черноморец и 51 апартамента и ателиета в Санта Марина. Освен това дружеството има предварителен договор за покупка на четиризвезден хотел в Банско.

ФеърПлей Пропъртис е сключило 17 договора за продажба на апартаменти и ателиета само за последните два месеца, като общите постъпления са в размер на 1 млн. евро.

Днес бяха изтъргувани 760 акции на дружеството, като цената им остана без промяна на ниво от 1,19 лв. за брой.

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:08 | 14.09.22 г.
fallback