fallback

Близо 1,4 млн. от правата на ФеърПлей Пропъртис ще се предложат на аукцион

Средствата от поредното увеличение ще се използват за инвестиции в курортните комплекси Санта Марина край Созопол и Иван Рилски до Банско

16:16 | 05.09.06 г.

На 11 септември (понеделник) на Българска фондова борса ще се проведе аукцион за продажбата на неизползваните права от увеличението на капитала на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ.

Инвеститорите ще наддават за 1,394 млн. права, представляващи 5,58% от цялото предложено количество. Всяко закупено право дава възможност за записване на една от новите акции на дружеството по номинална и емисионна цена от 1,00 лв.

Правата на фонда се търгуваха по време на десет борсови сесии, като общо 173 188 права смениха собствеността си в 28 сделки, а средната цена бе 22,6 стотинки.

Средствата от поредното увеличение ще се използват както за продължаване на инвестициите в курортните комплекси Санта Марина край Созопол и Иван Рилски до Банско, така и за нови проекти.

Днес сделки с книжата на дружеството не бяха сключени, като офертите купува/продава останаха на нива от 1,20/1,30 лв. за ценна книга.

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:16 | 19.08.22 г.
fallback