fallback

От 1,35 млн. лв. започва наддаването за „Плод - зеленчук” ЕООД, Габрово

Габровската фирма притежава няколко недвижими имота, сред които е урегулиран поземлен имоти с обща площ 6 139 кв.м, върху част от който е построена бензиностанция на "Шел България"

10:57 | 15.08.06 г.
Автор - снимка
Създател

„Плод - зеленчук” ЕООД, гр. Габрово ще се продава на публичен търг с явно наддаване, обяви Агенция за приватизация (АП). Определената начална тръжна цена е 1,35 млн. лв.

Стъпката на наддаване ще е в размер на 100 хил. лева, а желаещите да участват в търга ще трябва да заплатят депозит от 360 хил. лв.

Цената на тръжната документация е 1000 лева и може да бъде закупена от Агенция за приватизация стая 406. Срокът за закупуване на документацията е 15 дни, считано от датата на обнародване на решението за определяне на метод в Държавен вестник; срокът за подаване на предложения за участие в търга, както и самият търг ще се проведат в 14.00 часа на двадесетия ден от обнародването на решението в Държавен вестник, в сградата на АП.

Предметът на дейност на “Плод-зеленчук” ЕООД е изкупуване, производство и търговия на вътрешния пазар, износ и внос на пресни плодове и зеленчуци, плодови, зеленчукови и месни консерви, цветя и амбалаж.

Дружеството е с капитал от 29 940 лв., разпределен в 2 994 дяла по 10 лева всеки, а оборотът му за миналата година възлиза на 103 хил. лв. спрямо 73 хил. лв. за 2004 г.

Габровската фирма притежава няколко недвижими имота, сред които е урегулиран поземлен имоти с обща площ 6 139 кв.м, върху част от който е построена бензиностанция на „Шел България“. Дружеството е и титуляр на правото на собственост на шест масивни магазина на територията на град Габрово, за които са изготвени актове за държавна собственост.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:30 | 12.09.22 г.
fallback