fallback

Маркетинг мениджърът на Mall of Sofia става директор на мола в Пловдив

Инвестицията в първия голям търговско-развлекателен център в Пловдив ще бъде на стойност 35 млн. евро

10:48 | 24.07.06 г.
Автор - снимка
Създател

Петър Дудоленски. Снимка: Real Estate Services Bulgaria

Петър Дудоленски е новият главен изпълнителен директор на Real Estate Services Bulgaria ltd, филиал на AVIV Construction и Cinema City в България, съобщиха от компанията. Той ще е изпълнителен директор и на проекта Mall of Plovdiv, който стартира до няколко месеца, и ще ръководи още няколко жилищни и търговски проекта на двете компании в България.

Последната позиция на Петър Дудоленски е оперативен и маркетинг мениджър на Mall of Sofia, в който участва от започването му. В компанията работи повече от 6 години и минава през всички управленски нива – от оперативен координатор до главен изпълнителен директор.

Петър Дудоленски е роден в София, учи в руско училище, а по-късно в американски колеж в Танзания, където живее с родителите си. Завръщайки се в България, той завършва средно училище със специалност “Мениджмънт и маркетинг”. По-късно се дипломира по специалността “Финанси” и специализира “Банково дело”.

Той е на 28 години, неженен и владее английски, руски и немски език.

Петър Дудоленски заменя на поста главен изпълнителен директор Ели Егози, който ще се занимава с частна дейност. Инвестицията в първия голям търговско-развлекателен център в Пловдив ще бъде на стойност 35 млн. евро, ще е на три етажа, с разгърната застроена площ от 12 000 квадратни метра на всеки етаж. Проектът предвижда на първите два етажа да има магазини, а на последния – киносалони, заведения за бързо хранене и детски развлекателни кътове.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:06 | 02.09.22 г.
fallback