fallback

Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт увеличава капитала си до 4,875 млн. лв.

Средствата от увеличението ще се използват за разширяване на комплекса от апартаменти Марина Кейп край с. Ахелой

08:58 | 06.07.06 г.

С решение на съвета на директорите на Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ-София дружеството планира да увеличи капитала си с 50% до 4,875 млн. лв., става ясно от съобщение на Българска фондова борса.
За целта ще бъдат издадени 3,25 млн. права, като съотношението между издадените права и новите акции е 1/0,5. Присвоеният борсов код на издадените права е R3ICPD, а капиталът ще бъде увеличен само ако бъдат записани и платени най-малко 500 хил. акции.
Борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала е ИП Интеркапитал маркетс АД, а набирателната сметка е открита в ТБ Ейч Ви Би Банк Биохим ЕАД.
Средствата от увеличението ще се използват за разширяване на комплекса от апартаменти Марина Кейп край с. Ахелой, както и за застрояване на наскоро придобития парцел в Боровец.
Утре (7 юли) ще се проведе Oбщото събрание на фонда и ще се гласува загубата на дружеството за 2005 година, в размер на 96 хил. лв., да бъде покрита за сметка на реализираните резерви.
Вчера акциите на Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт не се търгуваха на БФБ-София, а офертите купува/продава останаха на нива от 4,66/5,10 лв. за брой.

Свързани компании:

Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ(ICPD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 13:53 | 14.09.22 г.
fallback