fallback

В сряда ще се проведе аукцион за продажбата на 12 хил. права на Парк АДСИЦ

В началото на месеца от дружеството обявиха, че са приключиха преговори за закупуване на част от вилно селище на строително-инвестиционната компания Феър Плей Интернейшенъл АД - Света Марина край Созопол

11:43 | 19.12.05 г.

На 21 декември (сряда) ще се проведе аукцион за продажбата на незаписаните права от увеличението на капитала на Парк АДСИЦ, се посочва в съобщение от БФБ-София.

Неизползвани останаха 11 856 броя от предложените 650 000 права, като всяко закупено право осигурява възможност за записването на седем от новите акции на фонда. Капиталът на фонда се очаква да достигне до 5,2 млн. лв. от настоящите 650 хил. лв.

В началото на месеца от дружеството обявиха, че са приключиха преговори за закупуване на част от вилно селище на строително-инвестиционната компания Феър Плей Интернейшенъл АД - Света Марина край Созопол. Той ще се състои от 1000 апартамента, хотел с 250 стаи, три басейна, три заведения и магазини, като първият етап от строителството се очаква да завърши до началото на активния летен сезон през 2006 г.

Парк АДСИЦ вече е закупил 23 дка земя в село Юнец, находящо се на 10 км от гр. Бяла, където проектът по изграждането на комплекс от еднофамилни екологични къщи е в процес на реализиция.

Последна сделка с акциите на дружеството бе сключена на 26 септември на ниво от 1,20 лв., докато максимална платена цена за правата на БФБ-София бе 1,45 лв.

Свързани компании:

Парк АДСИЦ(PARK)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:07 | 11.09.22 г.
fallback