fallback

И Ар Джи Капитал-3 АДСИЦ с предварителен договор за продажба на имоти

Продажната цена на имотите, или части от тях, е в диапазона 4,19-4,75 млн. евро, като сключването на договорите зависи от много условия

17:55 | 10.09.12 г.
Автор - снимка
Редактор

И Ар Джи Капитал-3 АДСИЦ е сключило предварителен договор за продажба на част от недвижимите си имоти, съобщи дружеството чрез Бюлетин Investor.bg. Договорът е от 5 септември 2012 г.

Продажната цена на имотите, или части от тях, може да варира приблизително от 4,19 млн. евро до 4,75 млн. евро

„Сключването на окончателен договор е обвързано с изпълнение на повече от десет условия, като в случай, че условията се сбъднат, евентуален окончателен договор за покупко-продажба на имотите, или части от тях, може да бъде сключен в срок от девет месеца от подписване на предварителния договор“, се казва в съобщението.

„Обръщаме внимание на инвеститорите, че предварителният договор за продажба на имотите е сключен под определени условия и ако тези условия не бъдат изпълнени, предварителният договор може да бъде прекратен“, посочват от АДСИЦ-а.

През юли 2011 г. И Ар Джи Капитал-3 АДСИЦ съобщи за провал на предварителен договор на стойност 11 млн. евро за продажба на недвижим имот „проект Стара Загора“, в който се помещават веригите за обзавеждане АИКО и Мобо.

И Ар Джи Капитал-3 АДСИЦ има още два проекта в София (Герена и София Ринг), един във Варна (Явор) и един в Бургас (Бургас Ритейл).

Акциите на И Ар Джи Капитал-3 АДСИЦ поскъпват с 10% за последните 12 месеца до 3,85 лв. за брой и 8,1 млн. лв. пазарна капитализация.

Свързани компании:

И Ар Джи Капитал-3 АДСИЦ(ERG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:55 | 10.09.22 г.
fallback