fallback

“Mam's & me center Viva” първият лайфстайл център в България

Официалното откриване на обекта е планирано за пролетта на 2012 във Варна

08:57 | 24.01.12 г. 1
Автор - снимка
Създател

„Mam’s & me center VIVA” е първият в страната лайстайл център за майки и деца, който ще предлага както уникални удобства и уют на своите клиенти, така и отлични условия за работа на своите бъдещи бизнес партньори.

Първият по рода си мол „Mam’s & me center VIVA” е резултат от продължителни пазарни проучвания на нагласите на потребителите за това какъв тип проект би запълнил липсващата пазарна ниша и би задоволил взискателните потребители, които са презадоволени от наличието на търговски центрове тип “мол” в града.

Търговският център е стратегически позициониран във Варна, съвсем близо до мястото, където се пресичат бул. „8ми Приморски полк“ и бул. „Левски“. Освен това се намира в жилищен район с официално регистрирани над 100 000 души население и до университет, посещаван от над 5 500 студенти.

Лайфстайл центърът разполага с над 5 000 кв.м РЗП. По план са предвидени 35 магазина и 3 заведения, като помещенията са разположени на 3 етажа и проектирани така, че да отговарят на желанията и възможностите на различните наематели – с площ от 25 кв.м. до 200 кв.м.

Изграден е и подземен паркинг за удобство на клиентите. Първият ключов наемател - супермаркет ”Билла” – вече отвори врати.

Oсновната концепция на центъра е уникална за българския пазар. „Mam’s & me center VIVA” цели да предложи удобен микс от продукти и услуги, в комбинация с възможност за приятнo разтоварване за родителите и весели занимания за малчуганите.

Търговският център ще предлага разнообразие от магазини, съчетани с ресторант, кафе, детски център, фитнес и йога център, зала за танци, учебни центрове, специализиран клуб за майки, книжарница, лекарски кабинет, аптека, химическо чистене, пункт за информация, плащане на битови сметки и други.

Инвестицията и мениджмънта на „Mam’s & me center VIVA” са поети от управляващото дружество „Пи Ел Ейч Инвест" ООД, строител е Планекс Холдинг, а ексклузивен консултант по отдаването на търговските площи е GVA Sollers Solutions.

Официалното откриване на обекта е планирано за пролетта на 2012.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:15 | 12.09.22 г.
fallback