fallback

В България вече се предлага специализиран кредит, предназначен за обзавеждане

БНП Париба Лични Финанси финансира проекти за ремонт и реновиране на дома до 40 000 лв.

08:50 | 26.09.11 г. 1
Автор - снимка
Създател

Луик Льо Пишу, Снимка: БНП Париба Лични Финанси

Водещата финансова институция за потребителско кредитиране у нас БНП Париба Лични Финанси пусна иновативен продукт за финансиране на различни потребителски проекти - „Кредит План”.

С отпусканите заеми ще бъдат финасирани проекти като външно и вътрешно реновиране на дома, включително подмяна на обзавеждане и саниране, покупка на автомобил, или закупуването на продукти за свободното време като АТВ, скутери, каравани и др.

Максималният размер на кредита може да достигне 50 000 лв., а максималният срок на изплащане – 84 месеца. Лихвите започват от 6,9%. Специално при кредитите за ремонт на дома и обзавеждане максималният размер е 40 000 лв.

Като финансова институция, специализирана в предлагането на потребителски кредити БНП Париба Лични Финанси България определя условията по кредита на всеки клиент в зависимост от неговия профил, който се формира автоматично от системата за оценяване на компанията и така се избягва субективният елемент при вземане на крайното решение.

Едно от най-големите предимства, които „Кредит План” дава на клиентите е, че не се налага кандидатстването за отделен кредит за саниране, втори за гардероб и трети за печка, например, а целият ремонт може да се финансира с един единствен заем.

Както и всички останали потребителски кредити, отпускани от БНП Париба Лични Финанси България, продуктът е с нулев финансов риск, тъй като за целия период лихвите са фиксирани и условията по заема не се променят. В допълнение се предлага и възможност за застраховка на клиента срещу непредвидени обстоятелства.

Във връзка със стартирането на „Кредит План” изпълнителният директор на БНП Париба Лични Финанси България Луик Льо Пишу каза: „С тези иновативни продукти нашата компания предлага на българите алтернативни начини за финансиране на средносрочни проекти, каквито в момента не се предлагат на клиентите. Така стимулираме и потреблението в страната, което е един от основните двигатели за възстановяване на икономиката.”

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:51 | 12.10.11 г.
fallback