fallback

Ексклузивни мебели и оборудване ще бъдат представени на изложение в София

09:35 | 21.10.10 г.
Автор - снимка
Създател

От 27 до 30 октомври 2010 г. в Интер Експо Център в София ще се проведат международното изложение за ресторантско и хотелиерско оборудване и обзавеждане SIHRE и бизнес изложението в областта на мебелната индустрия – СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ.

SIHRE дава решения за стилен дизайн и висока технологичност в хотелиерската и ресторантьорската сфера. Представени са разнообразни машини и оборудване - професионални кухненски печки, пещи за пици и други тестени изделия, готварски конвектомати, хладилна техника, ледогенератори, барово, сладкарско, търговско, кетъринг обзавеждане и др. Допълват ги изделия от неръждаема стомана и други материали - маси, мивки, стелажи, кухненски аксесоари и приспособления, артикули за барбекю, вентилатори и т.н.

Изложителите на SIHRE имат оферти за обзавеждане както на големи и малки вериги хотели и ресторанти, така и за по-малки заведения като пицарии, бистра, барове. Прецизен подбор на материалите и технологиите личат и в предлаганите аксесоари за едно заведение – тефлонирани съдове и прибори за кухня, сервизи и прибори за маса, осветление, текстилно обзавеждане, нетрадиционна декорация с картините в стъкло, създадени от художника Иван Ламбров или чрез професионално поднесената ефектна реклама.

Посетителите на СИХРЕ ще имат възможност да се докоснат до порцелан от най-висок клас на световни хотели и ресторанти в Дубай, Баден-Баден, Виена, Москва и др.

Нова серия аксесоари за баня Swarowski на Aliseo, водоспестяващи и ефектни аератори за батерии и душове, или вечно “нова” и здравословна сауна от трепетлика и елша са само някои от провокациите на SIHRE за модерния дом, хотел или спа център.

Професионална почистваща техника и разнообразни консумативи – съдомиялни машини със серия програми, прахосмукачки и специализирана техника за почистване на меки, твърди подови настилки или ескалатори, разнообразни препарати и консумативи ще улеснят работата на хората от хотелиерския и ресторантьорския бизнес.

Изложението предлага съвременни решения и за охрана и контрол на достъпа в реално време, електронни брави с изтънчен дизайн и адаптивност към средата, интернет резервационни и други информационни системи за хотели и ресторанти.

В рамките на SIHRE ще се проведе специализираното изложение за кафе и топли напитки КАФЕ ФЕСТИВАЛ. Представители на кафеения бизнес – дистрибутори, вносители, производители на кафе и чай, на професионално оборудване, консумативи и аксесоари, ще покажат съвременен стандарт при предлагането на напитките. Две нови състезания - Latte Art и Coffee In Good Spirits допълват поредния Национален Бариста шампионат.

Обзавеждане за хотела, офиса и дома по индивидуални проекти, машини и материали за производство на мека и корпусна мебел, плетени мебели от естествени и синтетични влакна, са акцентите на специализираното изложение СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ.

Градински мебели, осветление и осветителна техника, различни аксесоари от наши и водещи европейски марки също са сред експонатите на изложението.

По традиция в рамките на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ Центърът за дизайн на мебели и интериор ДИБЛА представя млади дизайнери, които ще демонстрират своите проекти и иновации в бранша.

Сред изложителите са и първите български производители, сертифицирани за маркетинговия знак „Проверени български мебели”. Чрез него Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост удостоверява качество, законност на производството, опазване на околната среда и наличие на социално отговорна политика в предприятията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 07:07 | 14.09.22 г.
fallback