fallback

Боян Иванчев за инвестициите, пазара и добрите практики

Не е драма това, че пазарът пада – пари могат да се правят и при такъв пазар, смята финансовият съветник на Калфин

17:31 | 26.11.07 г.
Автор - снимка
Създател

„Математиката в България не се използва достатъчно. Трябва да се инвестира в знание и добри практики“, каза Боян Иванчев, финансов съветник на вицепремиера и министър на външните работи Ивайло Калфин.

„Не трябва да се обвързва падането на даден пазар с изказване на един или друг човек“, допълни Иванчев. „Не е драма това, че пазарът пада – пари могат да се правят и при такъв пазар“, каза още той.

На конференцията взеха участие още Апостол Апостолов, председател на Комисията за финансов надзор (КФН), Виктор Папазов, председател на СД на БФБ-София и Николай Ялъмов, председател на Борда на директорите на Финансова Група Капман, и Христос Кацанис, изпълнителен директор на ОББ, видеоматериали с които вече бяха качени на сайта на Investor.bg.

Investor.bg представя на инвестиционната общност пореден видеоматериал с част от изказванията по темата за настоящото положение на капиталовия пазар у нас, която бе във фокуса на проведена през миналата седмица конференция „Прегрява ли фондовата борса?“, организирана от Клуба на журналистите ААА. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:16 | 10.09.22 г.
fallback