fallback

Честита Нова 2016 година!

Нека пием за грешните решения, които взимаме, за да стигнем до опита, който да ни доведе до правилните решения

00:00 | 01.01.16 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Журналист: Каква е тайната на Вашия успех? Главен изпълнителен директор: Две думи. Журналист: И те са? Главен изпълнителен директор: Правилните решения. Журналист: Но как успявате да вземате правилните решения? Главен изпълнителен директор: Една дума. Журналист: И тя е? Главен изпълнителен директор: Опитът. Журналист: А как стигате до опита? Главен изпълнителен директор: Две думи. Журналист: И те са? Главен изпълнителен директор: Грешните решения!

Скъпи приятели, честита Нова 2016 година. Нека тя донесе повече успехи за нас и нашите близки - както в личен, така и в професионален план! Нека се радваме на повече щастие, късмет и най-вече здраве!

Нека новите идеи, печелившите начинания и просперитетът бъдат Ваши неизменни спътници и Ви окрилят да постигнете целите си и да давате най-доброто от себе си. Бъдете здрави, креативни и нека усмивките не слизат от лицата ви!

Ще се радваме, ако Investor.bg бъде отново част от ежедневния Ви достъп до всичко, свързано със света на икономиката, икономическата политика, бизнеса и финансите. Обещаваме, че през следващите 366 дни Investor.bg ще продължи да бъде надежден източник на бърза и коректна информация за случващото се в сферата на пазарите както у нас, така и в чужбина. Обещаваме и нови проекти и изненади за Вас!

А сега... сега нека пием за грешните решения, които взимаме, за да стигнем до опита, който да ни доведе до правилните решения! Наздраве!

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 09:48 | 29.08.22 г.
fallback
Още от виж още