IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Как санкциите срещу Русия заплашват европейската икономика

Германските автомобилни концерни, италианската модна индустрия, туризмът в Испания и Гърция – Европа е много зависима от руските си клиенти

16:25 | 21.03.14 г. 53
Автор - снимка
Създател
<p>
	Visa и MasterCard спряха да оказват услуги на клиентите на банка &quot;Россия&quot;. <em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Visa и MasterCard спряха да оказват услуги на клиентите на банка "Россия". Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 22:03 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

52
rate up comment 3 rate down comment 2
kalendar
преди 10 години
един съвет-избягвай да представяш пропагандните ходове(на коя да е страна) като окончателна победа. Щото просто ставаш смешен. То ти така или иначе ставаш смешен, ама поне дай да ограничим.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
51
rate up comment 4 rate down comment 3
kalendar
преди 10 години
Ти само виж как свършва статията-"В какъвто и да е случай провеждането на противоконституционен референдум противоречи на европейските стандарти". Кой ги решава тия стандарти? Щото в случая стандартите противоречат на международното право:)А проблема в Крим(който ти типично по прогресиятски игнорираш) е-правителството в момента не е законно, а в определен смисъл няма легитимност(за второто може и да се спори). Русия не го признава(с основание-хвани прочети Конституцията на Украйна или поне частичният ми превод). И от там произтичат проблемите. Вече няма кой да се намеси(юридически) между Украйна и Русия, за да се реши проблема(именно заради правото на вето на Русия в ООН-тя ще блокира всяко едно решение, което не е изгодно за нея(и има това право). А директно няма как да разговарят, защото законният президент е Янукович(който е в Русия и си бъбри, но пък ЕС и САЩ не го признават).По-детайлен от това мога да съм само ако ти напиша и речник на терминологията.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
50
rate up comment 4 rate down comment 1
kalendar
преди 10 години
ако вярно те интересува кой е органа, който може да нашока канчето на русите, че са си прибрали тяхната територия обратно в тяхната държава-следи ООН. Не съм сигурен, коя трябва да е комисията, ама и детайлите не са важни. В правомощията на ООН е да каже-Русия прекали, редно е останалите да се намесим и да пратим миротворци. След което всяко влизане в Крим(в Украйна, в Русия и т.н.) на войски ще бъде законно. Обаче има малък проблем-Русия има право на вето(заедно с Франция, САЩ, ЮК и Китай). Та не може да мине решение без Русия да се разпише под него. Яко а? За това се прибягва до тоя фарс със "Венецианската комисия".Само за да не ти объркам представите-Венецианската комисия не е в същност НПО, просто се управлява като такова. За това казвам, че по същество е-просто има много приликиА виж какво си зле-постнал си ми някакъв платен репортаж, целящ да надъха прогресарията и аз ти се обяснявам 15 мин. Ми научи се да четеш-чувал съм, че по-интелигентните шимпанзета успявали да ги научат
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
49
rate up comment 3 rate down comment 1
kalendar
преди 10 години
абе ти си някаква шега на природата:) не говоря за Прокопа, а за тебе в момента-ти си подигравка с определението за разумен човек:) И да-въпреки сарказмът съм начетен, нещо което ти очевидно не си:) И мислиш с вестника(учудващо-повечето зомбита-Иванов им вика маймуни-мислят с телевизора, та може да си някакъв нов тип).Венецианската комисия има отношение към законодателството на Украйна колкото българското Народно събрание-сиреч-абсолютно никакво. Второ-в подлогата на прокопата описали ли са, че Венецианската комисия има консултативен характер-сиреч: само съветва. И решенията и нямат никаква тежест. Най-общо можеш да си представиш Европейска комисия за демокрация чрез право(това е истинското име на комисията-звучи малко като НПО, каквото в същност си е) като един клуб за дебати. Това в НСА няма как да ти го обяснят-там могат да те учат как да риташ топка, как да слушаш чалга и т.н. Щото вече съм сигурен, че студент никъде другаде не можеш да бъдеш.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
48
rate up comment 2 rate down comment 1
eboyanov
преди 10 години
ей начетените, айде четете :http://***.dnevnik.bg/sviat/2014/03/23/2266827_venecianskata_komisiia_obiavi_zashto_referendumut_v/това че е от Прокопиев, не означава че той е Венецианската комисия ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
47
rate up comment 9 rate down comment 3
kalendar
преди 10 години
ако това е приоритета(икономиката), то да вземат да си оправят отношенията с държавата от чиито суровини са зависими на практика всички в ЕС и която трудно би могла да се "демократизира" с бомби. Да не се окаже, че за едни 10 години(на Китай толкова му бяха пре достатъчни да си промени мястото в света) североатлантическата култура се е оказала в губеща позиция. Пък ти и след това сигурно ще си пишеш колко си печен и какъв голям реалполитик си.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
46
rate up comment 10 rate down comment 2
deant
преди 10 години
Хуахаухаха
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
45
rate up comment 4 rate down comment 0
kalendar
преди 10 години
чакай, че видях грешка в превода си в коментар 42:)Статья 76. Конституционный состав Верховной Рады Украины - четыреста пятьдесят народных депутатов Украиныт.е. 450, а не 400.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
44
rate up comment 9 rate down comment 1
kalendar
преди 10 години
то според мен, ще следват много неприятни изненади на 25ти май-това им е датата за изборите(и за нашите). Ако изборите им са реални де, щото може да ги броят както брояха на Плевнята бюлетините.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
43
rate up comment 9 rate down comment 0
kalendar
преди 10 години
Такааа...гласували(мога да ти покажа понееееее 50 публикации, ама предполагам, че даже ти ще се оправиш с гугъл) за-328 депутатина.а 3/4 от 450 са 337+Сиреч-в момента законен президент на Украйна е Янукович.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още