IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готови ли са агенциите за недвижими имоти у нас да преминат към виртуален режим?

Виртуалните огледи все още са новост за българския пазар, но пандемията от коронавирус може да ускори проникването им

08:30 | 19.03.20 г. 19
<p>
	<em>Снимка: SeongJoon Cho/Bloomberg</em></p>

Снимка: SeongJoon Cho/Bloomberg

Последна актуализация: 15:11 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

6
rate up comment 2 rate down comment 5
Бидонойл
преди 4 години
Ако цените се сринат както предричаш, значи имотът става добра инвестиция. Тъй че сделки ще има, брокстърите от глад няма да умрат.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 5 rate down comment 4
Dr. Vatnikov
преди 4 години
Ще се съглася с теб относно качествените имоти, да ги формулирам като много добра локация + качествено изпълнение, техните цени няма да варират много, просто защото тези имоти са много малко и няма предлагане.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 3 rate down comment 6
zelka007
преди 4 години
не е далече времето ... :))) ... ако си гледал "облакът атлас" на сестри уашовски , има една сцена дето главният герой и героиня влизат в стая , всичко е бетон и обикновенно легло , избра реалност , натисна копче и всичко визуално придоби цвят и визия ... :))) ... на излизане само изгаси реалността и готово ...на писалите по-долу , качествен имот на добра локация няма да видите в скоро време на цена като за кремиковци , нито ще видите добре организирани офис сгради празни или празни складови площи с добра комуникация ... ще видите по-малко сделки и лека корекция на цената на непрестижните локации , нищо друго от апокалипсиса дето очаквате ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 10 rate down comment 0
Dr. Vatnikov
преди 4 години
Предлагам им следните мерки, вместо да се занимават с глупости:- лист на имоти с 20-30% отстъпка- лист на апартаменти в новостроящи се сгради с 40-50% отстъпка- лист на банки, предлагащи фиксирани лихви под 5% за целия периодКлиентите няма просто да намалеят, те ще изчезнат за следващите няколко години. Имайки предвид колко нови апртаменти ще излязат скоро, колко няма и да стигнат до излизане, щото разчитат на продажби на зелено и колко ще се разпродадат от ЧСИ, цените отиват наполовина!В този бранш са като щрауси. Надъхват се един друг и си вярват. Само, че пазара е подготвил плесница, като през 2009та.Помните ли тогава, как се сринаха цените с 40-50%? Еее, гответе се за същотото.На 550 - 600 евро квадрата в София може и да има купувачи.Впрочем, вече има оферти за 700 за завършени.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 6 rate down comment 0
Painkiller
преди 4 години
А готови ли са за реанимационен режим?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 6 rate down comment 1
nkavrakov1982
преди 4 години
Стига сте залъгвали хората. То с реални огледи ги лъжат с квадратури, скрити дефекти и проблеми със жилище, общи части, сградата дори, та с виртуални огледи, ще стане страшно. Изобщо за какъв пазар се пише в момента, когато хора с капаро отказват сделки. Това е реалността на пазара вече. Хора тръгнали да направят сделки ги отказват. Не се лъжете.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още