IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Германци обявиха азиатските коли за най-качествени

Първенци са Kia и Mazda, следвани от Honda, Hyundai и Toyota

22:58 | 21.12.15 г. 1
Автор - снимка
Създател
<p>
	Снимка: Automedia.bg</p>

Снимка: Automedia.bg

Моделите на компаниите Kia и Mazda бяха обявени за най-качествени в ежегодната класация на германското издание AutoBild. Рейтингът е съставен въз основа на мнението на редактори от медията, както и на анкета сред читателите.

Критериите за оценка на даден модел са прости – надеждност на продукцията, удовлетвореност на клиентите от придобивката, както и качество на самия автомобил по време на експлоатацията.

В класацията са участвали общо 20 марки, които са представени на пазара в Германия. В крайна сметка след преброяване на гласовете за победители са обявени Kia и Mazda, които събират абсолютно еднакъв брой точки.

Второто място, също с еднакъв резултат, получават Honda, Hyundai и Toyota. На трета позиция е шведският производител Volvo. Самата класация се прави от 2001 г. насам и една от най-авторитетните в Германия.

Още интересни класации вижте в Automedia.bg

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:01 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
ing5rov
преди 8 години
Тъй ще бъде вече ...църното пийпъл ше е висша раса и всички измислени жълти марки ше са фърст ! Deutschland , Deutschland ...unter alles !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още