IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Honda показа обновения американски Accord

Моделът е получил нова информационно-развлекателна система

14:12 | 27.07.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Honda</p>

Снимка: Honda

Американското подразделение на Honda показа модернизираната версия на седана Accord, която се води модел на година 2016. Автомобилът е получил обновени екстериор и интериор, както и нови опции.

Седанът е оборудван с модернизирани светодиодни главни фарове, които са произведени в стила на моделите на Acura. Променени са и предната и задната брони, както и капакът на автомобила. Освен това обновеният Accord е получил и нови 19-цолови джанти.

Моделът вече е оборудван с нова информационно-развлекателна система, която поддържа приложенията Android Auto и Carplay. Те се управляват от 7-инчов сензорен дисплей. Над него е поставен 7,7-инчов дисплей, който осигурява достъп до различните настройки и функции на седана.

Машината разполага още с камера за паркиране на заден ход, както и със система за предупреждение при опасност от челен сблъсък и следене на лентата на движение. Освен това в оборудването влизат още адаптивен круиз-контрол, както и адаптивни главни светлини.

В моторната гама на Honda Accord е включен 2,4-литров мотор със 185 к.с., съчетан с 6-степенна механична скоростна кутия или с вариаторна трансмисия. Моделът се предлага и с 3,5-литров V6, който може да бъде комбиниран с механична скоростна кутия или с 6-степенен „автомат”.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:04 | 13.09.22 г.
Най-четени новини
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още